pondelok 1. júla 2013

Ako byť lámačkou mužských sŕdc

Slovné spojenie lámač ženských sŕdc je stereotypne spájané s chlapmi - oni sú tí zlí, komu my naivné nevinné ženy skončíme na lep a uveríme všetkým sladkým rečičkám. Ja vravím stop diskriminácii! Dosť bolo plaču nad chlapmi čo sa neozvú, nezavolajú a nenapíšu! Oplaťme im to rovnakou kartou!

Ako som kedysi dávno spomínala, ujíždím na Marine & the Diamonds. A tá ma veľmi skvelý názor na lámačov ženských sŕdc. Veď posúďte sami!

Pravidlo číslo jedna


Musíte sa zabávať! Ide predsa o to, aby sme prežívali ten najlepší čas nášho života. Úsmev na tvári, endorfíny v obehu a prihlúply výraz v ksichte. Akonáhle vás to však omrzí, ide sa ďalej. Netreba si robiť vrásky, svet nám predsa celý leží pri nohách


Pravidlo číslo dva

Nepripútajte sa! Nehádžte kotvy tam, kde to netreba. Hladina sa môže zdvihnúť ako mávnutím prútika, nestihnete prekotviť a je po lodi. A taká nová loď je sakra drahá...








Pravidlo číslo tri


Noste srdce na líci a nie na rukáve! Za rukáv ho hockto môže poťahať a chudiatko srdiečko ponamáhať. Ale na líci bude maximálne unavené z nekonečných sladkých bozkov.







Pravidlo číslo štyri


Čistá a nevinná ako okvetie ľalie! Na prvý, druhý a piaty pohľad. To stačí. Pusa a čau pri dverách a nič viac. A zázračne sa dočkáte i lo-lo-lo-love you skôr ako niečoho iného ;-)





Pravidlo číslo päť


Chce to stály smiech! Pretože takto nebudete mať najmenší dôvod ma slzy a plač. Buďme rozosmiate od ucha k uchu. Život a to ostatné bude ľahký ako pierko!





So srdiečkom na líci,
Vaša Undomielka :-*

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára