pondelok 13. mája 2013

There's an app for that alebo Aj na to je aplikácia!

To hovoria bratia spoza veľkej mláky. A majú teda pravdu. Pretože dnes si už do telefónu môžete stiahnuť obrovské kvantum aplikácií, ktoré vám možno aj uľahčia život. Možno preto, lebo brúzdanie po google play je návykové a často krát sa zbadáte pri sťahovaní vyslovených blbostí. 


2013 IIHF powered by ŠKODA

Majstrovstvá nevychádzajú nášmu tímu podľa našich predstáv. Táto aplikácia poskytuje všetky informácie zo šampionátu. Dostanete výsledky o zápasoch, budete vedieť, kto skóroval, kto je prvý a kto nie. Okrem toho umožňuje sledovať aj iné hokejové podujatia. Hlavné plus tejto apky je to, že ponúka súpisky s fotkami jednotlivých hráčov všetkých mužstiev. A verte mi, sú v oveľa lepšej kvalite a prevedení ako inde na nete.

Sťahujte tu.



Dropbox


Dropbox slúži ako cloudové úložisko dát. A v mobile vám pomôže s fotkami. Neviem ako vy, ale keď ja niečo odfotím, tak si to chcem pozrieť ako to vyzerá v skutočnosti na monitore. Káblov už mám po krk a bluetooth mi ani nespomínajte. A dropbox je na to ako stvorený. Stačí kliknúť na upload to dropbox, chvíľočka a už je na droboxe a zároveň vo vašej zložke v PC. Proste easy peasy!


Sťahujte tu.



MapFactor: GPS Navigation


Navigácia v mobile? Zadarmo a fungujúca? Ó áno. Vyskúšaná v praxi, pražské uličky jej nerobili najmenší problém. Stačí si stiahnuť mapy požadovaného štátu, povoliť GPS satelity a noha na plyn. Dúfam, že sa na letnom roadtripe táto chvála neotočí proti mne.

Sťahujte tu.





iSKI


Síce zima je už dávno za nami, netreba na ňu zabúdať. Každé srdce lyžiara pri tejto aplikácií zaplesá. Pred každou lyžovačkou si chcem zistiť koľko je snehu a ktoré vleky idú. Veď predsa nebudem chodiť na Skalku, keď frčí len lanovka. Skalka je predsa o Turčeku!






Sťahujte tu.






Bomber Mine

Ruku na srdce, kto z vás nepozná Atomic Bombermana? Úžasná hra s pandrláčíkom, ktorý bombami zabíja balóniky. Ok, možno to takto neznie lákavo, ale skúste si to zahrať! Na sege sa to hralo brutálne. Na telefóne samozrejme nie je skutočný joystick, ale hráčsky pocit to uhasí. Nemáte čo robiť v emhádečke cestou za povinnosťami? Chcete sa zabaviť pri počúvaní drístov v telke? S Bomber Minom kľudne!

Sťahujte tu.

A aké sú vaše tipy? Bez čoho nedokážete obsedieť?

Vaša 
už ďalšiu blbosť sťahujúca 
Undomielka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára