pondelok 8. apríla 2013

Dnešní gentlemani


Gentlemani, gavalieri... jedni vravia, že už dávno vymreli, druhí, že predsa sa ich ešte zopár nájde. Ale sú ešte stále in? Nie je to len „trápna formalita“ a nemáme my ženy radšej „drsňákov“?? Zase raz vám prinášame päť typov, tentoraz o tom ako by sa mali chlapi správať aby neboli zaostalí gentlemani ale ani neohrabaní frajeri.




Sprcha



Sprcha je alfou a omegou, začiatkom aj koncom. Ísť na rande bez sprchy, to už hádam nenapadne nikomu!!! Aj z toho najúžasnejšieho a najdokonalejšieho chlapa nám môže prísť zle, ak vidíme mastné vlasy alebo cítime prepotené telo. Sprcha dokáže pridať veľmi veľké plus a keď sa k tomu pridá príjemný parfum alebo voňavka, z toho sme už poriadne na prášky :D samozrejme, nenahrádzať sprchu parfumom!!!



Nadradenosť


Aj keď proti tomu stále bojujeme, stále majú muži lepšie platy v práci a obsadzujú riadiace posty. Ale naozaj neznesieme, keď sa muž vo vzťahu správa nadradene. Mal by si ženu vážiť, rozmaznávať ju a starať sa o ňu. Ak dáva najavo, že je niečo viac, ak neberie jej názory vážne a zosmiešňuje ju, tak nie, ďakujem, o takéto týpky nestojíme. Tiež k tejto kategórii zaraďujeme aj chlapov, ktorí sa chvastajú s tým, koľko majú peňazí alebo akí sú „krásavci“.




Štýl

Aj keď sa hovorí, že ženy by mali byť tie krajšie vo vzťahu, muži by mali mať tiež svoj vlastný štýl a dbať o svoj zovňajšok. Či už je to športový alebo košieľkový typ. Mal by sa o seba starať a nechodiť stále v tých istých tričkách alebo v kombinácii pásikavá košeľa aj nohavice. Vedieť ako sa zladiť a čo s čím skombinovať. Samozrejme, aj prehnaná starostlivosť dokáže narobiť škody, a preto ak s tým majú problém, tak sme tu ešte stále my, ktoré im ohľadom módy vždy rady pomôžeme.


Gentlemanské správanie

Otváranie dverí na aute, bozkávanie rúk, vážne témy, strojené úsmevy, pomoc pri obliekaní ženy do kabáta, kravata stále na krku... Halooo zobuďme sa, je tu 21. storočie!!! Dnes sa už takéto veci nenosia. Chceme byť uvoľnené a baviť sa, hovoriť čo chceme a správať sa ako chceme. Ale na druhej strane sem tam nezaškodí, ísť na ples a mať princeznovský večer so všetkým čo k tomu patrí. A práve na takejto príležitosti to od svojich pánov žiadame. Vety typu: "Vyzeráš úžasne!" a "Tie náušnice ti pristanú." kvety alebo hocijaká iná maličkosť potešia vždy :)






Herkules

Väčšina žien hľadá svojich Herkulesov, Supermanov alebo Jacobov. Proste niekoho, o koho sa môžu oprieť, niekoho, s kým sa budú cítiť v bezpečí. Nepriťahujú nás chudí a ustráchaní chlapci s nízkym sebavedomým, pri ktorých sa bojíme, že im ublíži aj malá facka. Proste chceme poriadnych chlapov!!!



Toto všetko sú len moje názory na to, ako by mal dnešný gentleman vyzerať, ale samozrejme koľko ľudí, toľko chutí. A k tomu, keď sa raz zaľúbime, všetky naše predsudky idú bokom. Vtedy nám je úplne jedno, či je tmavý alebo blonďák, vysoký alebo nízky, tučný alebo chudý, starý alebo mladý, ...  

Bola by som veľmi rada, keby mi pod článok napíšete komentár s tým, aké vlastnosti by mal spĺňať podľa Vás taký ten ozajstný gentleman.


Vaša Floriana :***


P.S. Ďakujem za tip na článok :)

Pôvod obrázkov zde, zde, zde, zde, zde a zdeee. :D


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára