pondelok 1. apríla 2013

S týmito by som šla nielen na rande ;)

Vravíme, že chceme nehu, lásku, kvety, nežné bozky. Ale to je len spolovice pravda. Chceme sa baviť, spoznávať nepoznané, láka nás nebezpečie a tajomno. Áno sme ženy, presne nevieme, čo chceme, ale 100% vieme, čo nechceme. A nechceme sa nechať unudiť na smrť.

O zábavu je jednoznačne postarané s bad boys/badass boys/zlými chlapcami. Vyžarujú zo seba tú charizmu, ktorá nás núti ich preskúmať od hlavy po päty, odhaliť ich modus operandi, zistiť prečo sú takí akí sú, snažiť sa ich napraviť, zaľúbiť sa do nich a nekonečne sa v nich sklamať. Prežívať dobrodružstvá a impulzné zážitky, ocitať sa pred novými výzvami a na konci dňa sa tešiť na ďalší deň s nimi.


Nie, nechceme si ich brať. Chceme sa s nimi len na chvíľu pohrať. Zabudnúť na realitu. Užívať si života plnými dúškami. Sú drogou, ktorú každá z nás túži ochutnať.

Christian Grey

Ak ste ešte nepočuli o Fifty Shades of Grey, tak nežijete na tejto planéte. Lacné slová a strohé vetné konštrukcie zrodili boha a erotickú predstavu pre milióny žien na svete. Obrovský krásavec s trezorom plnším ako Držgroš McDuck s tajuplnými myšlienkami, ktoré akoby čakali na vás, kým ich odhalíte. Posadnutosť a potenciálne nebezpečenstvo. To, že misionár nebude jeho obľúbená poloha, je viac než zaručené. Tak prečo sa nedostať na jeho radar?

Kevin Volchok

A čo tak zlý chlapec v tom pravom slova zmysle? Kevin Volchok z OC California! Z neho priam vyžaruje varovanie, aby sme sa od neho držali ďalej. Ale dá sa to??
Potetovaný, nebezpečný, na hrane so zákonom. Niet sa Marisse čo čudovať.











Chuck Bass

Čo máš za lubom Chuck? Aký master plan pripravuješ? Pošepkaj mi to do uška a ja to nikomu neprezradím! Toho motýlika si však dole nedávaj ;)
Mal na sebe niečo iné ako oblek? Isto dobre vie, že ženské sa za nimi idú potrhať. 














Hank Moody

Nie som istá, či pri Hankovi z Californication platí, že je nejaký badass. Často sa správa ako taký "ass", to je len pravda. Ale stále je to postava, od ktorej by som pozvanie na pohárik neodmietla. Čakať však od neho vernosť by však bolo čakaním na zázrak. 
David Duchovny robí svoju robotu dobre a po mojej prvej seriálovej láske k špeciálnemu agentovi Mulderovi mi priniesol ďalšiu ikonickú postavu, na ktorú tak rýchlo nezabudnem.









Gerard Butler

Tu snáď žiaden komentár ani nie je potrebný. 

Vaša životom nepochopená a do imaginárnych chlapov zaľúbená Undomielka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára