pondelok 5. augusta 2013

Nuda?? a možno NIE!!

Nachádzame sa akurát v polovici prázdnin a tým, čo nikde nepracujú, sa môžu voľné dni zdať už príliš monotónne a nudné. Dokonca som neraz počula niektorých unudených spomínať, že by sa najradšej vrátili naspäť do školy. Áno, škola je fajn (pre niektorých), ale tam sme skoro celý rok. Teraz, keď máme voľné dni, užime si ich nejako!!! A to platí aj pre tých ťažko pracujúcich, ktorí si môžu zobrať deň voľna alebo inak prežiť víkend ako len presedieť ho doma pred telkou na gauči poprípade vo svojej krčmičke. A tak, začiatkom týždňa vám prinášame zase raz pár tipov, tentoraz takých, ktorými zabojujeme proti nude.

Festivaly


Vy ste ešte tento rok na žiadnom neboli? Chyba!! Veď kde inde by ste sa zabavili tak ako na poriadnom festivale plnej muzičky, piva, uvoľnených ľudí a kamošov? Hneď tento víkend sú v ponuke rovno tri známe. Grape Festival sa uskutoční v Piešťanoch na letisku a je zameraný pre priaznovcov electronic music, indie, popu a iných. Viac rockové festivaly sú tento víkend Terchovský Budzogáň a Červeník.


Výlet

Slovensko je síce malé, ale pekné. Jedna malá túra poteší telo, aj myseľ. Navštívte Slovenský raj alebo Vysoké Tatry. Alebo okolie v ktorom bývate, možností je veľa. A verím tomu, že to zvládnete aj vy aj vaša peňaženka. Skvelé ponuky na výlety po Slovensku nájdete práve na tejto stránke. A keď vám Slovensko nestačí, čo tak pozrieť sa do Viedne, Prahy alebo Budapešti?? Je len na vás čo preferujete.

Barbecue

Ak máte na to podmienky, usporiadajte doma na záhrade barbecue. Veď kedy inokedy je na to lepší čas ako v lete?? Fajn hudba, jedlo, pitie, ľudia, ... nahnevaní susedia :D Ale aj to k tomu patrí!! Tak šup šup do supermarketu pre ingrediencie a party môže začať!!!

Vzdelávanie


Voľný čas je fajn využiť aj na niečo, čo ste vždy chceli vedieť ale nemali ste čas sa tomu venovať. Čo tak oprášiť staré učebnice dejepisu, prihlásiť sa na kurz španielčiny alebo sledovať prírodopisné filmy?? A som si na 100% istá, že keď niekde predvediete svoju inteligenciu, úspech bude zaručený ;) ale pozor, nie že sa budete až príliš vychvaľovať!!



Priatelia

Nikdy nezabúdajte na svojich priateľov. Čím sme starší, tým toho máme viac a máme na nich menej času. Ale teraz je ten správny čas napísať im, navštíviť ich, požúrovať, ... veď si spomeňte koľko máte takých, ktorým ste sa už dávnejšie neozvali. Určite sa potešia aj oni aj vy.

Využite druhú polovicu prázdnin naplno a zabudnite na nudu, tá nie je pre nás.
Vaša Floriana :***

Zdroj obrázkov z tu, tu, tu, tu a TU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára