sobota 14. septembra 2013

Diskotéka po taliansky - v nesprávny čas na nesprávnom mieste

Vraví sa, že sa učíme na vlastných chybách. Jednou z nich bola aj návšteva Talianskej diskotéky. Pretože nie je zlato všetko, čo sa blyští...
Človek si myslí, že niekde uprostred turistického prímorského mestečka budú všetky diskotéky prispôsobené turistom. Omyl vážení! Tak sa stalo, že sme sa ocitli na nóbl diske. Plnej nóbl plebsu. Talianskej národnosti. Never never never more.


Malo to byť vychýrené miesto, kam sa chodí baviť snáď každý. A tak sme si povedali - to musíme skúsiť. A tak sme sa vydali na strastiplnú cestu. V prvom rade bola táto diskoška trochu ďalej, ako sme bývali. Takže sme si predtým dali výdatnú pár kilometrovú prechádzku. To by sa prežiť dalo.

Druhým šokom bola návšteva WC. Človek si myslí, že Taliansko je civilizovaný svet. A aké bolo moje prekvapenie, keď namiesto záchodu na mňa čučala diera v zemi? Vážení to kde preboha sme?! A kde to má návod na použitie??? CELÉ ZLE!

Diskotéky pod otvoreným nebom sú skvelé. Keď má niekto potrebu vypaľovať si zobák, tak to aspoň nie je tak cítiť. Je tu dostatočný prísun čerstvého vzduchu a môžete sa kochať hviezdami. Tak by sa dali zhrnúť všetky klady.

Ale nikto vám tu nerozumie. Všetci na vás pozerajú ako na loosera. DJ púšťa tamojšie hity alebo do taliančiny prerobené svetové hity. Taliani vás obchádzajú oblúkom a Talianky si vás s nosom vystrčeným dohora premeriavajú a v hlave im znie otázka - ako tak mohli vyliezť z domu??

Ak nemáte na občaňáku v kolonke národnosť napísané talianska, ani sa neunúvajte. Dress code pre chlapov je trojdňové strnisko a košeľa s rozopnutými vrchnými gombíkmi. Pre ženské sú to nóbl šaty - najlepšie s nejakou záclonou, ktorá bude v miernom vánku viať. Balerínky sa nenosia, treba zo skrine vyhrabať tzv. kurva štekle (pozn. topánky na vyššom ako 8 cm opätku).

Zablúdiť ma nesprávnu diskotéku je skutočne pech. Preto si dávajte pozor pri voľbe miesta, kde chcete stretnúť svoju letnú lásku.

Vaša letnú lásku z Talianska nenachádzajúca Undomielka :-*

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára