sobota 7. decembra 2013

7. Adventné prekvapenie

Dnes je tu prvá decembrová sobota a my sme pre Vás pripravili zoznam našich najobľúbenejších vianočných filmov. Tak si pripravte varené vínko, otvorte mikulášske balíčky, vytiahnite krabicu papierových vreckoviek a šup šup pred obrazovky. Čaká na Vás viac ako 720 minút krásnych vianočných príbehov.


It´s wonderful life! (130 min.)
Príbeh o mužovi, ktorý odmalička pomáhal svojim najbližším. Práve kvôli nim, nikdy nedokázal opustiť rodné mesto a splniť si tak jediný sen. Na druhej strane ale prežíva celý život v kruhu svojich najbližších, spozná lásku svojho života a založí si rodinu. Vianočnú atmosféru umocňuje anjel, ktorý mu aj v najťažších chvílach pripomína skutočné hodnoty.
V závere si on, tak ako aj my, uvedomí aký KRÁSNY je ŽIVOT .





Curly Sue (101 min.) Rodina, to je to s čím sa Vianoce bezprostredne spájajú. Bez nej by Vianoce ani neboli Vianocami. A práve rodina je to jediné po čom túži malé nezbedné dievčisko s krásnymi kučeravými vlasmi a podrezaným jazykom. Pozrite si jej príbeh a nechajte sa prekvapiť ako to s ňou a jej prianím nakoniec dopadne.




Home alone 1, 2, 3 a 4 (103 min., 115 min., 98 min., 84. min)
S pokojným svedomím môžeme povedať, že Sám doma bol filmom našej mladosti. Každé Vianoce sme so zatajeným dychom sledovali príbeh malého Kevina, ktorého rodičia zabudli doma, zatiaľ čo on sa musel popasovať s dvoma nešikovnými lupičmi. Na úspešnú prvú časť nadväzuje Sám doma 2: Stratený v New Yorku. Tu sa Kevin na letisko síce dostane, ale tam sa stratí a nastúpi na lietadlo do New Yorku. A keď zistí, že má všetky otcove peniaze, začne si užívať tak, ako sa na malého šibalského chlapca patrí. Home alone má dve ďalšie pokračovania, v ktorých však už budete malého Macaulaya Culkina hľadať márne. Môja najobľúbenejšia časť je 3. A čo vy? Ktorý z Kevinových príbehov sa Vám páči najviac?




Love Actually (135 min.)
Láska nebeská je najobľúbenejší vianočný film našej Trillian. Nájdete v ňom niekoľko malých príbehov odohrávajúcich sa v uliciach Londýna. Každý má svoj vlastný spád, humor a zápletku. Ale spája ich jedno, LÁSKA!

 
 
Prajeme príjemné pozeranie!
Včerajšie prekvapenie nájdete tu.



















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára