nedeľa 7. decembra 2014

Čas vianočných večierkov

Väčšina z nás divokých je už viac pracujúca ako študujúca a práve preto do tohtoročného adventného kalendára zaraďujeme tému pracovných vianočných večierkov. 

O koľkej prísť, ako dlho sa zdržať, o čom hovoriť alebo koľko vypiť a čo si obliecť sú otázky, ktoré si pred takýmto večierkom kladieme všetci. Odpoveď je jednoduchá: „Záleží od situácie“. A skutočne záleží. Záleží od miesta konania, konkrétnej firmy, kolektívu a osoby. Všeobecné odporúčania, ktorých by sme sa mali držať, sú: Nikdy nevynechajte firemnú párty, aj keby ste sa mali zdržať len chvíľu. Nikdy nehovorte o pracovných záležitostiach, nenechajte sa uniesť uvoľnenou atmosférou a nezabúdajte, že na druhý deň sa medzi svojich kolegov musíte vrátiť. S pitím alkoholu buďte opatrní, pretože alkohol nerozväzuje len jazyk, ale veľmi často aj pracovný pomer. 

Oblečenie by malo na každej pracovnej akcii reprezentovať našu profesionalitu. Šaty by nemali pôsobiť vyzývavo, preto si nevyberajte príliš krátke sukne či prihlboké výstrihy. Odporúčajú sa farby navodzujúce kompetentnosť a serióznosť ako čierna, sivá alebo tmavomodrá. K zime však patria aj metalické odtiene, červená farba, flitrované a nablýskané šaty.

Ponúkame Vám niekoľko nápadov, ktorými sa môžete inšpirovať.
 



 






Šťastné a veselé prežitie vianočného večierka praje Diva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára