streda 10. decembra 2014

Milý Ježiško... vol. 2


Santa baby,
pod stromček si prosím jachtu a myslím, že to skutočne nie je príliš.


V čase vianočných večierkov, trhov, varenia vianočných dobrôt alebo očakávania zlatého prasiatka sa všetci trápime myšlienkou, čo podarovať našim najbližším. Každý rok chceme byť originálnejší, chceme potešiť viac a zaplatiť menej.

Dnes sme sa rozhodli priniesť vám pár nápadov, ako potešiť svojich blízkych a obdarovať ich ručne vyrobenými darčekmi.

1. Nápad ako vlastnoručne vyrobiť kozmetiku nájdete tu. Moderná alchymistka vám poradí ako vyrobiť balzam na pery, superkokosové mydlo na zjedenie alebo after eight pralinkové mydlo.
Moderná alchymistka
Moderná alchymistka



2. V mojom okolí je teraz baby boom, ak aj vám pribudlo niekoľko mini človiečikov, môžete ich potešiť darčekom v podobe certifikovanej homemade hračky zo Sen Art
Sen Art
Sen Art
3. Sashe.sk mame všetky rady práve preto, že tam majú pekné veci. Ručne robené šály, čiapky, rukavice, brošne, tašky, úžasné maľované kryty na mobil... Sashe poznajú všetci, tak sa nenechajte prosiť a vyberte originálny darček aj vy. 
Sashe radí
Sashe.sk radí
4. Ak sa vám zdá, že na Sashe je toho málo, kliknite na Fler. Undomielka tento víkend zavíta na pražský Dyzajn market, kde bude mnoho tvorcov prezentovať a predávať svoje výrobky. Môžete sa k nej pridať, vychutnať si adventnú Prahu a odbiť si Ježiškovské povinnosti.
Tipy z Fleru
Tipy z Fleru

PS1: Naposledy, keď som videla Trill, koketovala so štrikovaním a na sklade už mala šál, rukavice a pár čiapok. Možno časom aj my budeme predávať handmade výrobky...
  
PS2: Pri písaní tohto článku mi moje perfektné spolubývajúce nedovolili počúvať Marilyn, ale to neznamená, že ju nepočúvam teraz a vy môžete so mnou.


Šťastné a veselé nakupovanie vianočných darčekov praje Diva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára